GateCAM - CLOUD CAMERAMANAGER


Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles-in-1 oplossing voor camerabeveiliging brengt Panasonic Cameramanager camerabeveiliging naar de cloud.


Geen zorgen, waar u ook bent

Bekijk beelden real-time of bekijk eenvoudig opnames in de Panasonic Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie is het systeem in te stellen naar iedere gewenste situatie. De gebruiker ontvangt een pushnotificatie en/of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte is gedetecteerd.


Gebruiksgemak en Smart Analytics

Kortom: geen onnodige notificaties, zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf en zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging.Panasonic Cameramanager is voorzien van de Smart Analytics tool CLVR. CLVR ziet het verschil tussen mensen en objecten en stuurt alleen pushnotificaties wanneer er echt iets relevants aan de hand is.


Multiplatform en Plug & Play

Via de applicaties op PC, Mac, smartphone en tablet heeft de ondernemer overal ter wereld 24/7 toegang tot zijn opnamen en camera's. De apps zijn hier kosteloos beschikbaar:

Cameras

Panasonic Cameramanager is zeer eenvoudig te installeren. U sluit de camera binnen enkele minuten aan op de Panasonic Cameramanager applicatie. Probleemloos, want alles is volledig geautomatiseerd.

U kunt een geschikte cloud camera bestellen via de RoutIT Cloud portal of elders aanschaffen.

Panasonic Cameramanager werkt ook met andere camera's van Panasonic. Afhankelijk van het model worden verschillende functionaliteiten wel of niet ondersteund. CLVR werkt bijvoorbeeld alleen met de via CEMAG verkrijgbare camera. De andere cameramodellen en ondersteuning van functionaliteiten vindt u op de website van Panasonic Cameramanager. Alle Panasonic cameras kunnnen door CEMAG geleveerd worden

Tarieven
Abonnement Opslagduur Beeldkwaliteit Bruto per maand Dk Looptijd
Starter 24 uur VGA (640x480) € 8,95 G 1 Mnd
Business 7 dagen HD 720p(1280x720) € 15,95 G 1 Mnd
Professional 30 dagen HD 1080p (1920x1080) € 29,95 G 1 Mnd

De abonnementsduur is één maand en wordt steeds automatisch met één maand verlengd.


Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder

 Bestel