CLOUD DIENSTEN

Gate WorkSpace 365

Met Gate WorkSpace 365 (Office 365) bieden wij een manier van werken aan die de traditionele desktop overbodig maakt. Een browser-based werkplek of of beter genoemd een Cloud Werkplek.

Met GateWorkSpace 365 bieden we een online werkplek met een consistente userinterface ongeacht de verschillende onderliggende technologieën zoals Office 365, Hosted Exchange of SharePoint.

In Gate WorkSpace 365 beheer je vanuit één centraal startpunt e-mail, documenten en alle bedrijfsprocessen, zoals projectmanagement, activiteiten of urenregistraties. Door applicaties te integreren in de werkplek kun je door één keer inloggen zowel web- als lokale apps in één klik openen. Met een intuïtieve userinterface voegt Gate WorkSpace 365 meer structuur en eenvoud toe aan technieken als Office 365 of Exchange & SharePoint.


Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder

GateShield - E-Mailbeveiliging

E-mail is het belangrijkste communicatiemiddel in de hedendaagse zakenwereld. Spam blijft echter de grootste bedreiging van productiviteit en systeemefficiency in e-mailcommunicatie. Cybercriminelen worden gedreven door financieel gewin, te uitdaging, ideologie of simpelweg door baldadigheid. Hierom is anti-spam en virusfiltering noodzakelijk voor iedere hedendaagse e-mailintensieve organisatie.

GATESHIELD is een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing om spam en virussen buiten uw organisatie te houden. Met de anti-spamoplossing uit de gateCloud wordt uw mail gescand op:

  • Spam & Phishing
  • Spyware
  • Virusen
  • AdWare

Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder


GateBOX - Cloud Storage

Lokaal bestanden opslaan is niet handig. We werken allang niet meer op slechts één apparaat, en door onze toenemende afhankelijkheid van digitale documenten is veiligheid enorm belangrijk. Ben je nog niet aan toe om de overstaap te maken naar 100% werken in de Cloud maar je wilt wel jou gegevens archiveren, opslaan of met jou collega's delen? Dan is GateBOX iets voor jou.

Storage, ook wel disk opslag, of Cloud opslagruimte genoemt is van groot belang in elke ICT omgeving. De storage omgeving van CEMAG voorziet aan alle behoeftes voor veilig en betaalbaar opslaag.


Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder.

GateBACK - Cloud Back-up

GateBACK client maakt automatisch een veilige online backup van je bestanden en uw server applicaties. U kunt bestanden snel en gemakkelijk terugzetten, zelfs verwijderde bestanden. Onze systeem engineers instaleert en configureert de software voor u.

GateBACK is de meest betrouwbare, betaalbare en veilige methode om uw bedrijfskritische data te beschermen. GateBACK verlost u van de ouderwetse tape backup en van iedere andere handmatige dagelijkse backuphandeling. Het geeft u de rust zich te concentreren in waar u goed in bent.


Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder.

 Bestel


GateCAM - Cameramanager

Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles-in-1 oplossing voor camerabeveiliging brengt Panasonic Cameramanager camerabeveiliging naar de cloud.

Geen zorgen, waar u ook bent

Bekijk beelden real-time of bekijk eenvoudig opnames in de Panasonic Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie is het systeem in te stellen naar iedere gewenste situatie. De gebruiker ontvangt een pushnotificatie en/of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte is gedetecteerd.

Gebruiksgemak en Smart Analytics

Kortom: geen onnodige notificaties, zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf en zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging.Panasonic Cameramanager is voorzien van de Smart Analytics tool CLVR. CLVR ziet het verschil tussen mensen en objecten en stuurt alleen pushnotificaties wanneer er echt iets relevants aan de hand is.

Multiplatform en Plug & Play

Via de applicaties op PC, Mac, smartphone en tablet heeft de ondernemer overal ter wereld 24/7 toegang tot zijn opnamen en camera's. De apps zijn hier kosteloos beschikbaar:

Panasonic Cameramanager is zeer eenvoudig te installeren. U sluit de camera binnen enkele minuten aan op de Panasonic Cameramanager applicatie. Probleemloos, want alles is volledig geautomatiseerd.


 Lees meer!

GateAgenda - de oplossing voor je salon

GateAgenda werkt volledig via de webbrowser vanaf de Cloud op elke computer of tablet. Gebruiksvriendelijk, altijd, en overal voor een vaste prijs per maand. In één oogopslag ziet u uw afspraken of de afspraken van uw collega's. Als u een bestaande afspraak aanklikt, ziet u in een scherm alle nodige informatie: gegevens over de afspraak, klantgegevens, klanthistorie en kosten.

Wanneer een Internet verbinding niet mogelijk of wenselijk is we kunnen GateAgenda ook gebruiksklaar op een PC op locatie leveren


Functionaliteit

  • Klantenbeheer
  • Agenda
  • Prijslijsten
  • Kasboek rapportages

Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken. Om direct te bestelen klik de knop hieronder.