INTERNET DIENSTEN

 INTERNET TOEGANG

Het begint meet een goed advies! Voordat je een nieuwe verbinding kan aanvragen of overstapt naar een andere provider moet eerst goed geïnventariserd worden wat de behoefde van uw bedrijf is.

Er is veel keuze maar er zijn ook heel veel verschillen. Wilt u werken in de cloud of alleen de e-mail ophallen? Hebt u ook aan VOIP gedacht, de alarm installatie of de PIN aparaat. We kunnen al uw vragen beantworden en een oplossing op maat aanbieden


Bel voor een afspraak 077-3230121 of stuur ons een bericht via de contact formulier.

 HOSTING

Voor de zakelijke hosting van websites en e-commerce oplossingen bent u bij CEMAG aan het juiste adres. Sinds 2004 bieden wij hosting diensten aan allerlei organisaties: van ZZP'ers tot MKB'ers en overheidsinstellingen. En omdat iedere doelgroep weer andere behoeften heeft, hebben wij verschillende pakketten voor zakelijke hosting samengesteld.

Op onze special ingerichte website GateHOST kunt u zelf een domein registreren of hosting voor uw applicatie bestellen.


 INTERNET BEVEILIGING

Maakt u zich soms zorgen dat hackers via uw website uw klantenbestand kunnen stelen? CEMAG can u helpen. We kunnen vaststellen of uw website hiertegen beveiligd is en indien nodig uw website veiliger maken. Wij bieden ook penetratie testen voor uw netwerk aan.


We kunnen u twee typen testen aanbieden:

  • Netwerk (LAN) Penetratie test
  • Website / Webapplicatie Penetratie test

Wilt u hier meer over weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken.


Heeft u altijd al een eigen winkel willen beginnen maar de startkosten waren zo hoog? Bent u niet tevreden van uw huidige winkel? We hebben de oplossing voor u: GateSHOP. Een zeer complete webwinkel voor een vaste prijs per maand.

GateSHOP is gemaakt voor de veeleisende (r)etailer, die de beste webshop software zoekt zonder daarvoor de hoofdprijs in tijd en geld te moeten betalen. GateSHOP is mobiel vriendelijk gebouwd. Volledig voorbereid op de snelle opkomst van tablets en smartphones. Een alles-in-een oplossing met onder andere:

  • Klantenbeheer
  • Vooraadbeheer
  • Nationale en Internationale betalingsmethoden
  • Uigebreide verzendmodule met "track&Trace" mogelijkheiden
  • Professionele rapportages (Analytics)

Geen speciale kennis vereist. U kunt gewoon doen wat u goed in bent: ondernemen.

GateSHOP is te huur vanaf € 85,- p/m (excl. BTW)

Hier : Webshop DEMO kunt u zelf de webwinkel als uw klanten ervaren. Voor een uitgebreide DEMO bel 077-3230121 of stuur een bericht naar sales@cemag.nl