ZAKELIJKE HOSTED TELEFONIE

GateHIP - Zakelijke Hosted Telefonie

Overal bereikbaar via één nummer. Dat kan met Hosted Telefonie van CEMAG.

Onder de naam GateHIP levert CEMAG Hosted Telefonie over Internet. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone.

Met GateHIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.


Meer weten? Bel voor advies 077-3230121 of stuur ons een bericht via de contact formulier.

GateHIP Express

GateHIP is de ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

HIP Express heeft veel meer mogelijkheden dan bij 'gewoon' bellen. Zoals de mogelijkheid om een ingesproken voicemail op een smartphone te beluisteren. Of het opnemen van een inkomend gesprek op de vaste lijn, via de mobiele telefoon, als uw klant onderweg is. Met Hip Express kan het allemaal!

  • Gebruiksvriendelijk.
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Op elke locatie beschikbaar
  • Goedkopeer dan analog bellen

Wilt uw meer weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken.


I AM Totaal Communicatie

Met I AM maakt u van u Hosted telefonie centrale een Totaal Communicatie Oplossing. I AM is een applicatie voor uw Smartphone, Tablet, PC of MAC waarmee u de beschikbaarheid van uw collega's ziet, kunt (video) bellen, chatten en uw desktop kunt delen.


Met I AM combineert u het beste van 2 werleden: uw bestande telefoonnummers en de vele mogelijkheiden van het internet. Voor meer informatie kunt u de promofilm hieronder bekijken


Voor advies en éen vrijblijvende offerte bel 077-3230121 of maak gebruik van onze contact formulier

VaMo - Vast/Mobiel Integratie

De afkorting VAMO staat voor Vast over mobiel. Hiermee wordt bedoeld dat het telefoonverkeer wat normaal gezien binnenkomt via een vast (net)nummer, indien gewenst, ook op elk gewenst moment op uw mobiel overgaat. Daarnaast belt u vanaf uw mobiele telefoon ook uit met het vaste nummer, waardoor de gesprekskosten beheersbaar blijven. Hoe? Met de Mobiel Onbeperkt abonnementen van CEMAG.(KPN Netwerk)


Door uw vaste- en mobiele telefonie te integreren stelt u uw medewerkers in staat flexibeler en sneller zaken te doen. Ze zijn namelijk onder één nummer bereikbaar en beschikken op hun smartphone over de functionaliteiten van een vast toestel zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken. Hierdoor wordt de kwaliteit van het contact met klanten en collega's aanzienlijk verbeterd. Naast functionele voordelen biedt vast mobiel integratie u ook een financieel gewin. Voor meer informatie kunt u de promofilm hieronder bekijken


Wilt u hier meer over weten? Stuur ons een bericht of bel direct 077-3230121 om een afspraak te maken.